Používame cookies na optimalizáciu našich webových stránok a našich služieb. Ďalšie informácie o cookies nájdete tu.

Nastavenie


Aukcia nehnuteľností, maximálna predajná cena, maximálna provízia

Aukcia nehnuteľností, maximálna predajná cena, maximálna provízia

Aukcie nehnuteľností získavajú na popularite

Moderný maklér nestojí bokom od trendov a využíva nové metódy predaja. Aukcia nehnuteľnosti prináša maximálny zisk z predaja, šetrí čas a vytvára transparentné podmienky pre súťaž medzi kupujúcimi. Aukčný predaj nehnuteľností v súčasnosti využívajú všetci veľkí hráči na trhu s nehnuteľnosťami a vy sa k nim môžete ľahko pripojiť pomocou Chytrého webu makléra. Realitnú aukciu môžete použiť pre akýkoľvek typ nehnuteľnosti, ktorú predávate (alebo pre všetky), a nezáleží na tom, pod ktorú realitnú kanceláriu spadáte.

Predaj v aukcii je konkurenčnou výhodou, predávajúci získava službu, ktorú nemôže získať administratívne u žiadnej realitnej kancelárie. Aukčný predaj je férový obchod a pre kupujúcich býva dokonca zábavný.

Akonáhle oslovíte predávajúceho a predstavíte mu možnosť predaja v aukcii, okamžite vzbudíte záujem a získate náskok pred ostatnými realitnými maklérmi. Nezabudnite použiť aukciu ako argument pre nábor nehnuteľností aj pri propagácii v sociálnych médiách.

 

Aukcia nehnuteľností, najvyššia ponuka vyhráva

Záujem o kúpu nehnuteľností napriek zvláštnym časom stále pretrváva. A stačí, ak sa prihlásia aspoň dvaja uchádzači. Moderný spôsob predaja jednoducho patrí do portfólia moderného makléra. Preto sme vyvinuli platformu na aukčný predaj nehnuteľností.

Záujemcovia o kúpu sa presunú do tzv. virtuálneho poradia a predaj nehnuteľnosti sa uskutoční úplne transparentným spôsobom.

Pri predaji nehnuteľnosti v aukcii získa majiteľ najvyššiu možnú cenu a vy vyššiu odmenu ako pri štandardnom predaji.

 

Kupujúci z celej Slovenskej republiky

Mnohí kupujúci hľadajú investičnú nehnuteľnosť a rozhodujú sa len podľa lokality a ceny. Pre investičných kupujúcich je najlepším spôsobom nákupu aukčný predaj. Nemusia cestovať cez celú krajinu do vzdialených kútov, nemusia chodiť na stretnutia, obhliadky, výsledok poznajú takmer okamžite.

V oblasti investičných nehnuteľností vedú aukcie bytov, ale dražia sa aj rodinné domy, obchodné priestory, výrobné haly a obchodné centrá.

 

Ponuka a dopyt, zákony trhu

Trh sa rýchlo mení a ceny, ktoré platili pred niekoľkými mesiacmi, sú už pasé. Neznalosť aktuálnych podmienok v danej lokalite môže ohroziť predaj. Pri nízkej cene stráca predávajúci a realitný maklér, pri vysokej cene odradíte stovky potenciálnych kupujúcich. Ponechajte tvorbu cien na trhu a zákonoch ponuky a dopytu. Do karát vám hrá aj malá konkurencia medzi kupujúcimi, ktorí v zápale akcie často ponúknu vyššiu cenu, než pôvodne zamýšľali.

 

Podmienky aukcie nehnuteľnosti

Aukciu môže vyhlásiť ktokoľvek (podmienky nepodliehajú zákonu o verejných dražbách).
Aukcia je sprostredkovateľská činnosť v oblasti nehnuteľností.
Pri aukcii sa musia dodržiavať pravidlá realitného sprostredkovania.

Jednoduchá správa aukcie

Vyvinuli sme mimoriadne užívateľsky prívetivú platformu pre aukcie nehnuteľností. Po vytvorení aukcie pre konkrétnu nehnuteľnosť pošlite www adresu svojim potenciálnym klientom alebo zverejnite odkaz na sociálnych sieťach. Môžete si byť istí, že aukcia nehnuteľností osloví mnoho nových klientov, ktorí sú cenným prínosom pre vašu databázu.

Môžete vytvoriť toľko aukcií nehnuteľností, koľko chcete, neexistuje žiadny limit, koľko aukcií za týždeň alebo mesiac môžete vytvoriť.

Čo ak by systém fungoval vo váš prospech a aukcia nehnuteľností by vám pomohla získať oveľa vyššiu ponuku pre predávajúceho? Potom si chytré aukcie doslova zamilujete.

 

Aukcie nehnuteľností v aplikácii

Pomocou aplikácie Chytrá aukcia môžete jednoducho zadávať a spravovať aukcie.
Profesionálna prezentácia predaja dražených nehnuteľností s externým odkazom na zverejnenie.
Kompletná správa v priebehu niekoľkých minút vďaka prednastaveným funkciám.
Automatické monitorovanie ponúk, odpočtov a používateľov.
Transparentný elektronický pdf záznam účastníkov a ich ponúk.
 

Počas aukcie nehnuteľností sme vám nablízku

Nemusíte sa obávať problémov, ktoré by mohli ohroziť aukciu. Technická podpora je vám vždy k dispozícii, pomôže vám s vytvorením aukcie a so všetkým, s čím si nebudete vedieť rady.

Nie ste si istí, či je predaj nehnuteľností formou aukcie pre vás a vašich klientov vhodný? Máte v hlave veľa otázok? Chcete sa presvedčiť, ako sa aukcia organizuje? Ako to vidí maklér? Ako to vidí uchádzač? Pozrite si záznam webového seminára, ktorý je určený len pre vás. Kliknutím sem si môžete pozrieť aukčný webinár.

Predaj nehnuteľností v aukcii - maximálne výsledky, minimálne úsilie, pár minút času.

50% ho
tovo

10 dní aplikácie zadarmo

Na aký e-mail Vám môžeme poslať prístup do aplikácie?

(ak e-mail s prístupmi nedorazí do 5 minút, skontrolujte aj hromadné a spam)